Jak snížit v domácnosti výdaje za elektřinu a nedělat si starosti

Složenkám za elektřinu nikdo neunikne, věrně nás doprovázejí po celý život. Při troše chytrosti a úpravě každodenních návyků je však možné snížit náklady na nazbytné minimum. Každý rok se pak budete moci těšit na odměnu ve formě pěkného přeplatku. Pokud vás zajímá, jak na to, společnost Carbounion nedávno vydala zajímavý e-book plný tipů, který je k dispozici zcela zdarma.

Ušetřete na elektřině až pět tisíc korun každý rok

Jen některé náklady na domácnost patří do kategorie těch nezbytných. Od zbytku se můžete poměrně snadno osvobodit. Často stačí jen chvíli popřemýšlet o využívání elektřiny ve vaší domácnosti – sami určitě objevíte alespoň pár nedostatků a míst, kde by se dalo ušetřit.

Bez svícení se například doma neobejdete. Nesvítíte však někde zbytečně? Používáte opravdu úsporná svítidla? V e-booku 7 tipů, jak ušetřit víc než 5000 kč ročně na elektřině se kromě rad o šetrném osvětlení dozvíte, jak šetřit na energii za žehlení, praní nebo mytí nádobí v myčce. Zjistíte také pár zajímavých faktů o pohotovostním režimu spotřebičů a sami uvidíte, že je často lepší tyto režimy nepoužívat. E-book vám pomůže identifikovat, které domácí spotřebiče jsou ve vaší domácnosti největší „černou dírou“ na energii, potažmo na úspory.

Pokud také uvažujete o změně dodavatele, e-book od Carbounion vám pomůže lépe se zorientovat na energetickém trhu a pochopit, jakým způsobem najít toho pravého dodavatele.

Veškeré rady a tipy jsou sepsány 7 přehledných kapitolách, takže opravdu každý  může krok po kroku začít šetřit. První krok k úsporám můžete udělat ještě dnes – stáhněte si e-book zcela zdarma.